A COLMI R02 okosgyűrű egy okos órát vagy karkötőt is kiválthat, így akik nem szeretik a csuklójukon lévő eszközöket, azok egy egyszerű ékszernek tűnő eszközzel is mérhetik a pulzusukat és aktivitásukat.

A gyűrű arany és fekete színben választható. Az árat alacsonyan tartva acélból készült a külső borítása. A szenzorok és a mágneses töltőcsatlakozó a belső felületen található. A 4 méretből választható modellek közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelő típust.A 3ATM és IP68 védettséggel rendelkező COLMI R02 nyomon követi a pulzus, stressz és véroxigén szintet is, amellett, hogy alvás és aktivitásmérésre is használható a 20 előre beállított mérési funkciónak köszönhetően.

A 4.4 grammos gyűrű egy feltöltéssel maximálisan 6 napra elegendő energiával tölthető fel a mágneses töltőcsatlakozóján keresztül. Kijelző hiányában a mobiltelefonos alkalmazással monitorozhatjuk a mért adatokat. A COLMI R02 okosgyűrű 36$-ba, azaz körülbelül 13 ezer forintba kerül.

COLMI R02 okosgyűrű

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás