Ismét egy kínai gyártó, az utóbbi időben remek laptopokkal előrukkoló Ninkear készítette el a Ninkear N16 Pro modelljét, ami erős Intel Core i7 CPU-val, 165Hz-es kijelzővel és 32GB memóriával rendelkezik.

Az Intel Core i7-13620H processzor 10 maggal (6 energiatakarékos és 4 teljesítményre hangolt) és 16 szálon futó számítási teljesítményt tudhat magáénak. A 24MB cache bőven túlmutat azon, amire sokaknak szüksége lenne és a nyers teljesítménynek sincsen híján a Ninkear gépe, hiszen a CPU maximálisan 4.9GHz-en járhat.

Ahhoz, hogy a multitasking folyamatokkal ne legyenek semmilyen problémánk 32GB kapacitású DDR4 memóriát pakoltak bele a gépbe. Tárhely fronton az 1TB kapacitással rendelkező SSD meghajtó segít a programok gyors betöltésében és az adatok villámsebes mozgatásában.A Ninkear N16 Pro 16 hüvelykes kijelzője 2560×1600 pixeles felbontással rendelkezik, képfrissítése 165Hz. Fényereje 500nit, kontrasztaránya pedig 1200:1. A teljes értékű, numpaddal is ellátott angol kiosztású billentyűzete háttérvilágítással is rendelkezik és ujjlenyomat olvasót is találunk rajta, a biztonságos bejelentkezéshez. Csatlakozók közül HDMI, 2db USB3.0, USB2.0, LAN és USB-C is helyet kapott a fülhallgató csatlakozó mellett. A Ninkear laptopja európai raktárból rendelhető, így áfa és vámmentesen, plusz költségek nélkül érkezik meg, ami a kuponnal 255 ezer forintba kerül.

Ninkear N16 Pro laptop

🔹Kupon:BGa21632

További laptopok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás