Hófehér és fekete színben is kapható a rövid idő alatt népszerűvé vált ORICO legújabb elosztója, amely gyártó termékeit már a hazai boltok polcain is megtaláljuk.

A HPC-6A5U és HPC-8A5U modellek 6 és 8 230 voltos aljzattal vannak felszerelve, de találunk kevesebb csatlakozóval ellátott modelleket is. A fehér és fekete színű elosztók legnagyobb előnye azon kívül, hogy számos aljzattal rendelkezik, hogy USB portokat is találunk rajta, amiről közvetlenül az elosztóról tölthető fel a mobiltelefon, táblagép vagy bármilyen más eszköz.A 1.5 méteres vezetékkel ellátott hosszabbító leadható maximális teljesítménye 4000W. Európai szabványú fejjel és billenő kapcsolóval látták el őket, hogy egyszerűen áramtalaníthatók legyenek.

A HPC modellek USB-A portjain maximum 5V/8A-t képesek egyszerre leadni, így összesen maximum 40 wattal számolhatunk. Az ORICO elosztók tűzálló borítással, ezen kívül pedig rövidzárlat, túltöltés és túláram elleni védelemmel is rendelkezik. Kiviteltől függően 32, 34 és 38$-os áron vásárolhatók meg.

ORICO elosztók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás