A HiBREW hamar népszerű lett remek kávéfőzői által. Ehhez az egyik kihagyhatatlan elem egy kávédaráló, így a gyártó most pótolja ezt a hiányosságát, amivel különböző darálási finomságot állíthatunk be.

  HiBREW G5 3

A korábbi G3 modell nálunk is járt teszten, azóta is használatban van. Nem is tudnánk meglenni nélküle, hiszen ez készíti számunkra a frissen őrölt kávét. A G5 ezzel szemben teljesen más formai vonalakat követ.

HiBREW G5 23180 watt teljesítményű elektromos motorja 36 féle lehetőségből választva darálja finomra vagy durvára a kávészemeket. Az 50 gramm kávét befogadó tartálya miatt látható, hogy a mindennapi friss kávédarálásra van kitalálva és nem arra, hogy beraktározzunk magunknak a kilós kávészemek porrá őrlésével, erre ott van a G3.

HiBREW G5 2

A tetejére felhelyezhető kupak, egyben egy harmonika szerű tető, amit lenyomva, pumpáló mozgásának köszönhetően a kiáramló levegő eltávolítja a darálóban benne maradt maradék darálékot, így biztosítva, hogy minden alkalommal friss kávé őrleményt kapjunk.

HiBREW G5 kávédaráló

HiBREW G3 kávédaráló

HiBREW kávéfőzők

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás