A Rapoo MT750 az idehaza is ismert gyártó vezeték nélküli egere, amely a Logitech MX Master 3 modelljének állít ellenfelet.

Rapoo MT750 azoknak a felhasználóknak készült, akik nagyra értékelik kényelmet és a pontos irányítást a vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően. Az MT750 ergonomikus tervezése lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használjuk az egeret anélkül, hogy kellemetlen kézfáradtságot tapasztalnánk használata közben. Az egér kialakításának köszönhetően kényelmesen illeszkedik a kézbe, így csökkenti a kéz és a csuklók terhelését.Az egér vezeték nélküli technológiája által 2,4 GHz-es frekvencián működik az USB-s adóvevővel, de emellett a Bluetooth 3.0/4.0 technológiát is támogatja. Ez azt jelenti, hogy az MT750 akár 10 méteres hatótávolsággal rendelkezik, így akár a szoba másik végéből is használható, akár asztali számítógéppel, laptoppal, táblagéppel és telefonnal is. Az egér maximális érzékenysége 3200 DPI (600/1200/1600/3200). 800mAh kapacitású akkumulátora az USB-C portján keresztül tölthető fel, amivel 30 napon keresztül használható.

Az egér két felső és két oldalsó gombbal és két görgővel rendelkezik, amelyek mindegyike könnyen elérhető és kényelmesen használható. Az egér alján található egy kapcsoló, amely lehetővé teszi az egér kikapcsolását és az USB-s vezeték nélküli vevő, illetve a Bluetooth mód közötti váltást.

Az ergonomikus kialakítása és a precíz vezérlése miatt ideális választás azok számára, akik sokat dolgoznak a számítógépen, és egy kényelmes, de megbízható egérre van szükségük, de nem akarnak akkora összeget kiadni, mint amennyibe a Logitech megoldása kerül. A Rapoo AliExpress boltjából 12000 forintért vásárolható meg, a szállítás ingyenes.

Rapoo MT750 vezeték nélküli egér

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás