Az Ultenic U12 Vesla 30Kpa szívóerőssége az élmezőnybe repíti az akkumulátoros állóporszívót, amely 450 wattjával csap le a piszokra és más szennyeződésekre.

Az Ultenic U12 Vesla az európai raktárból pár munkanap alatt megérkezik, cserébe pedig az ára is igen kedvező. A 450 watt teljesítményű elektromos motor a legnagyobb fokozaton 30000Pa szívóerőre képes, ami vetekszik a normál vezetékes társak teljesítményével.

Nagy szívóteljesítménye ellenére a porszívó könnyű, 3.9 kilogramm súlyú. Tartozékként motorikusan forgó kefés, keskeny és egy kisméretű fejet is mellékelnek. A hosszabbító csövével kényelmesebb a padló takarítása és a porszívó kis súlyának köszönhetően a plafonról lelógó pókhálók eltávolítása sem lesz nehéz feladat.Többféle szívóerőt is választhatunk, amivel alacsony fokozaton 35 percig képes üzemelni, mielőtt újra a töltőadapterhez kellene nyúlnunk. Az akkumulátoros porszívó a kuponnal az európai raktárból csak 55.000 forintba kerül.

A vezeték nélküli Ultenic U12 Vesla porszívót itt találod

🔹Kupon:BGEEUTU12

További akkumulátoros porszívók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás