Az Alldocube iPlay széria a 60-as modellekkel folytatja a sokak által kedvelt sorozatot. Várhatóan, később ebből az érából is érkeznek majd a Pro, Plus és Mini modellek is. Azonban a sima 60-asnak sincs szégyenkezni valója, mert megkapta a Widevine L1 támogatást is.

Az Alldocube iPlay 60 4G nem csak munkára, hanem egyes korábbi vagy kisebb teljesítményt igénylő játékok futtatására is használható. Unisoc T606 processzora az AnTuTuban 224.000 körüli pontszámra képes. Az iPlay 60 kissé megnövelt, 11 hüvelykes IPS panelt használ, így remek betekintési szögeket kapunk, a kijelző 2000 x 1200 pixeles felbontással rendelkezik.

A fém ház minőségi érzetet sugall, a táblagépben található memória mérete 4GB. A tárhelyének mérete 128GB, de ha ez a kapacitás kevésnek bizonyulna, maximum 1TB-os microSD memóriakártyát is használhatunk. Pozitívumként Widevine L1 támogatással rendelkezik, hogy a streaming szolgáltatók tartalmait HD-ban élvezhessük.A kijelző fölé 5, míg a hátlapra egy 16+2+2 megapixeles kamera trió került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. A SIM foglalatnak köszönhetően dual NANO SIM kártyát is használhatunk, a B20-as modemnek köszönhetően pedig a gyors LTE hálózaton keresztül internetezhetünk. Természetesen kapunk 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, Bluetooth 5.0 kapcsolatot, a GPS, GLONASS, BEIDOU kompatibilis helymeghatározásnak köszönhetően pedig akár navigációra is használható.

A négy hangszóróval is rendelkező, fém házas táblagép Android 13 rendszert futtat, magyar nyelvű menüvel ellátva. Az akkumulátora 7000mAh kapacitással rendelkezik. A kuponos akcióban jelenleg 160-ba, azaz 58 ezer forintba kerül európai raktárból rendelve.

Alldocube iPlay 60 4G táblagép

🔹Kupon:BGNY024

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás