Az alacsony fogyasztású Intel Alder Lake-N N100 vonalon haladva újított a gyártó a N-ONE Nbook Plus modellel. A YOGA kialakítás által a kijelző a laptop hátuljára hajtható, hogy az érintésérzékeny felülettel táblagépként használjuk a laptopot.

Intel vonalon erősít a gyártó, ami 16GB DDR4 memóriát, 512GB SSD-t kapott. Az Intel Alder Lake-N N100 CPU 6MB cache memóriával rendelkezik, a 4 magos, 4 szálon dolgozó processzor órajele 3.4GHz-is lehet. Ahhoz, hogy a multitasking folyamatokkal ne legyenek semmilyen problémánk, 16GB kapacitású DDR4 memóriát pakoltak bele a gépbe. Tárhely fronton az 512GB kapacitással rendelkező SSD meghajtó segít a programok gyors betöltésében és az adatok villámsebes mozgatásában.A 2 megapixel felbontású kamerával, Bluetooth 5.0 és ac WiFi-vel ellátott laptop USB3.0 Gen2, USB-C, microSD olvasót és fülhallgató csatlakozót is kapott.

A N-ONE Nbook Plus 14.1 hüvelykes kijelzője 1920×1080 pixeles felbontással rendelkezik. A megjelenítő 360 fokos szögben nyitható, az angol kiosztású billentyűzete pedig háttérvilágítással is rendelkezik. Az N-ONE laptopja európai raktárból rendelhető, így áfa és vámmentesen, plusz költségek nélkül érkezik meg, ami a kuponnal 167 ezer forintba kerül.

N-ONE Nbook Plus laptop

További laptopok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás