A rövid idő alatt népszerűvé vált TEMU webshop gyorsan az AliExpress ellenfelévé lépett elő. A sokat bírált Wish-hez hasonló modellt követve csábító árakkal (ám egyelőre mellőzve az olyan lehúzás szagú termékeket, mint az 5$-os SSD meghajtókat) próbálja kiszolgálni az apró és sokszor teljesen felesleges mütyűrök keresletét a vásárlóközönség felé. Azonban találhatunk érdekes és vásárlásra érdemes termékeket is, mint a most bemutatott Apple MFI tanúsítvánnyal rendelkező töltőkábelt, amiből két darab 2 méteres verzióért csak 5.98€ összeget, azaz 2300 forintot kellett fizetnem.

temu lightning kábel teszt (1 of 4)

Az Apple táblagépekkel és telefonokkal kompatibilis Lightning kábelek egy egyszerű, átlátszó zacskóban érkeztek, a vezetékek összehajtva egy hófehér gumival összeszorítva fogva össze. Ha sokat hajtogatjuk a műanyag borítású burkolatokat, akkor viszonylag hamar megfog törni a hófehér borítás. Azonban, ha mindig fix helyen, például az íróasztalon használjuk, akkor valószínűleg hosszú távon sem lesz velük gond.Egyik vége USB-C, a másik Lightning fejben végződik. A csatlakozók stabilan a helyükön vannak, a fej is passzentosan ül a kábel végeken, így megjelenését tekintve nem mondanám meg, hogy nem egy Apple által készített kiegészítőről van szó.

A teszthez a töltési áramerősséget is mértem, hiszen az iPhone 12 telefonom maximum 18-20 wattot képes felvenni. Ezt a TEMU-ról rendelt vezeték is tudja, amivel 9V/2A áramerősséggel lehetett ellátni a telefon akkumulátorát. Az legfrissebb iOS 17.3 szoftver egy másodpercig sem panaszkodott, hogy nem eredeti vezetéket használok, így gond nélkül végbement a töltési folyamat, ami őszintén szólva még engem is meglepett.

temu lightning kábel teszt (4 of 4)

Újabb pozitívumként nem csak a telefon töltése, de PC-hez csatlakoztatva még az adatátvitellel sem voltak gondok. Nem tudom, hogy miként tudtak ilyen áron egy teljes funkcionalitással bíró, MFI chippel ellátott kábelt összerakni, de 2300 forintért nagyon megérte a két darab, 2 méter hosszúságú kábel.

temu lightning kábel teszt (1 of 1)

Némi bosszúságra ad okot, hogy ez a termék azóta már nem érhető el, de a TEMU-n számos MFI kompatibilis vezetéket lehet találni, így bárki megtalálhatja a számára megfelelő modellt.

TEMU webshop

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás