A kevés modellel rendelkező, olcsó mini számítógépeket készítő GXMO új modellje a tavalyi év elején bemutatott alacsony fogyasztású Intel Alder Lake-N platformra épülő N95 CPU-val érkezett, ami 8GB memóriát és 256GB-os SSD meghajtót kapott.

Az Intel Alder Lake-N N95, 4 maggal, 4 szálas feldolgozással rendelkezik és akár 3,4 GHz-es órajelen is működhet. Ez az órajel elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapi feladatokhoz amellett, hogy a TDP értéke csak 15W. A processzor mellé 8GB LPDDR4 memóriát kapunk, tárhely fronton 256GB kapacitású SSD meghajtóval rendelkezik.A gépet egy HDMI és DisplayPort-tal látták el, emellett négy USB 3.0, valamint fülhallgató, gigabites LAN és USB-C porttal is felszerelték.

Vezetékes és vezeték nélkül kapcsolatok közül 2.4 és 5Ghz-es WiFi, a már említett gigabites LAN és Bluetooth 4.2 is megtalálható benne. A GXMO kisméretű számítógépe 57 ezer forintba kerül, ami remek ár érte.

GXMO N95 Mini PC 8GB/256GB

További kisméretű számítógépek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás