A Xiaomi ROIDMI EVE CC alacsonyabb áron érkezik, mint az EVE Plus modell. Azonban az alacsonyabb árcédula ellenére nem rosszabb, hanem csak kihagytak pár feleslegesnek tűnő dolgot, de megnövelték a szívóerőt, ami nagyban segíti az alaposabb takarítást.

A portartállyal ellátott dokkoló állomást nem kell külön beszereznünk, hiszen ez a csomag részét képezi az EVE CC esetében, ahová a kiüríti a felszívott piszkot. A Xiaomi ROIDMI EVE Plus a Geekbuying európai raktárából áfa és vámmentesen rendelhető meg, a kupont felhasználva nem mondható drágának a versenytársaihoz képest. A porszívó egy automatán működő porgyűjtő tartályat kapott a dokkolójára építve, így a takarítás végeztével rááll, hogy feltöltse az akkumulátorát és az összegyűjtött szennyeződést ebbe a 2.7 literes kapacitással rendelkező tartájba fújja át. Ennek köszönhetően pedig nem kell folyamatosan a porszívó porgyűjtőjét üríteni.

A Xiaomi ROIDMI EVE CC nem csak ebben mutat újat, hanem nagyobb lett a szívóteljesítménye is, hiszen itt már 3800Pa értékkel számolhatunk, hogy alaposabban tudjon takarítani. Természetesen itt is megtaláljuk a letapogató szenzorokat, amivel képes a lakásban tájékozódni. Mobiltelefonos vezérlést is kapunk, így előre ütemezhetjük a takarítást, de akár virtuális falat is húzhatunk, hogy kerülje ki az adott területet.A nagy szívóerő hatékonyabb a szőnyeg takarításánál is, amikor a porszívó automatikusan megemeli a szívóerőt, ha felment a szőnyegre. Ebben a takarításban segíti az alsó forgó kefe, amivel a szőnyeg szálai közül távolítja el a szennyeződést. A 3200mAh kapacitású akkumulátora 180 perc üzemidőre elegendő. Ha végzett a takarítással magától rááll a dokkolóra vagy ha épp takarítás közben merülne le, miután feltölti magát, onnan folytatja, ahol abbahagyta. Természetesen felmosó funkciót is kapunk, így nem csak porszívózni, hanem felmosni is képes takarítás közben.

A Geekbuying európai raktárából rendelhető meg a Xiaomi ROIDMI EVE CC robotporszívó, ami európai raktárból áfa és vámmentesen előrendelhető 107 ezer forintért, ami a kategóriájában nem mondható drágának.

A ROIDMI EVE CC robotporszívót itt találod meg

🔹Kupon:INTERNET4U

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás