Az Ultimea Poseidon D60 azaz az 5.1-es soundbar, ami centerrel, mélynyomóval és két háttérsugárzóval ígér térhatású hangot.

A frissnek számító Bluetooth 5.3 vezeték nélküli kapcsolatot is támogatja, hogy a mobiltelefonról is lejátszhassuk róla a kedvenc zenéinket. AUX, optikai és HDMI ARC képes csatlakozóval is fel van szerelve Ultimea Poseidon D60 audio családjának terméke, amit még egy USB porttal is elláttak, hogy a rajta lévő mp3 formátumú zenéinket is lejátszhassuk róla. A soundbar 400×80×38 milliméter, a subwoofer 270×115×270 milliméteres méretekkel rendelkezik. Zenei összteljesítménye a Walmart honlapján található adat szerint 410W.A soundbar 3 darab 2.25 colos hangszóróval rendelkezik, hogy a front részen is két oldalra tudja választani a hangokat. A satellite hangszórók szintén 2.25 colos sugárzókat kaptak, a 2.72 kilogrammos subwoofer pedig pedig egy 5.25 colos hangszóróval segíti elő a mély hangokat.

Az Ultimea BassMX technológiája gazdagítja az alacsony frekvenciákat, a Dolby Atmos támogatás pedig a térhatású hangok megjelenését bővíti ki. Az Ultimea Poseidon D60 európai raktárból vásárolható meg és a kuponnal az ára is remek, hiszen 76 ezer forintot kérnek érte.

Ultimea Poseidon D60 Soundbar

🔹Kupon:BG46b1b8

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás