A friss, AMOLED kijelzővel szerelt Xiaomi Watch S3 okosóra HyperOS rendszert futtat, megjelenését a számlapokon kívül a lünetta és a szíj cserélésével bármikor megváltoztathatjuk.

Az okosóra 1,43”-es AMOLED kijelzővel érkezik, felbontása 466×466 pixel, fényereje 600 nit. A Xiaomi HypeOS okosrendszernek köszönhetően több száz digitális számlapból választhatunk, a mobiltelefonos alkalmazással részletesen testreszabható minden külön opció. Nem csak a belsőt, de a külső megjelenését is feldobhatjuk, hiszen nem csak az óraszíj cserélhető, de egy új lünetta beszerzésével az óra megjelenése is könnyen módosítható.A Xiaomi Watch S3 természetesen alkalmazás, üzenet és hívásértesítésre is alkalmas. Ellátták lépés, kalória, megtett távolság számlálóval, alvásfigyelővel, 24 órás pulzus és véroxigén mérővel, stressz szint méréssel és légzéstechnikai asszisztenst is kapott. Az adatkapcsolatért Bluetooth 5.2 felel, a helymeghatározáshoz pedig a GPS, Galileo műholdakat használja.

Üzemidő tekintetében is elegendő az, amit az okosóra nyújt, hiszen 486mAh kapacitású akkumulátorával maximum 7 napig használható egy feltöltéssel. Ahogyan a Xiaomi órái a jelenlegi Global Version modell is a kínai mellett angol nyelvű felülettel lett ellátva. Az új Xiaomi Watch S3 a kuponnal csak 42 ezer forintba kerül

Xiaomi Watch S3 okosóra

🔹Kupon:gshopperxiaomi

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás