A BlitzWolf BW-HW1 nem egy egyszerű okosóra, hanem egy olyan eszköz, ami aktivitást mér, pontosidőt mutat, pulzust mér, de a kijelzőt felnyitva kivehető belőle a sztereó fülhallgató páros, hogy az a zenehallgatáshoz is mindig kéznél legyen.

Olyan indokok szólnak a BlitzWolf BW- HW1 mellett, mint az alacsony ára, hiszen a benne található vezeték nélküli fülhallgatókkal is csak 43$-ba kerül az előrendelői akcióban.

A HW1 okosóra 1.53 colos érintőkijelzővel rendelkezik és amelynek felbontása 360 x 360 pixel. A fekete színben kapható, cink ötvözetből készül okosórát szinte bárkinek ajánlhatnánk, aki egy olcsó órát keres. Az óratok mérete 51.6x55x15.6 milliméter és ha a kijelzőt felnyitjuk, megtaláljuk benne a gumiharangos fülhallgatókat, amivel zenét hallgathatunk vagy telefonálhatunk.A funkciói között találunk lépésszámlálást, alvásmonitorozást, pulzus, vérnyomás és véroxigénszint mérést, kamera és zenevezérlést, üzenet és hívásértesítést. Az akkumulátora 300mAh kapacitású, ami 5 napos üzemidőre elegendő és ez látja el a fülhallgatókat is, így, ha azokat sűrűn használjuk, akkor az órát is sűrűbben kell majd töltenünk.

A BlitzWolf BW-HW1 órát itt találod

További okosórák

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás