A CHUWI CoreBook Pro csak 78 ezer forintba kerül, ami nagyon jó ár ezért a 13 colos, 2K kijelzővel ellátott darabért. Memóriából 8GB-ot kapunk, egy 256GB-os SSD szolgáltatja a tárhelyet és ezért az alacsony árért megbocsájtható neki az is, hogy az Intel Core i3 processzor nem a legújabb generációs, hanem a 2.4GHz-es órajelű i3-6157U lakik a motorháztető alatt.

CHUWI CoreBook Pro laptop 1A CHUWI szinte már megszámlálhatatlan táblagépet és laptopot készített, amiből nekünk is jutott tesztre pár modell. A Chuwi AeroBook Pro ultrabook remekül sikerült, imádtuk azt a modellt.

A CHUWI CoreBook Pro követi a 13 hüvelykes vonalat, így a gépet könnyen magunkkal vihetjük egy hosszabb útra is. Az előre telepített Windows 10 rendszere regisztrálva érkezik. A 13 hüvelykes, 3:2 képaránnyal bíró IPS panel 2160 x 1440 felbontást tudhat magáénak.

CHUWI CoreBook Pro laptop 2A 28.9 x 21.9 x 1.7 centiméteres méretekkel rendelkező laptop 2.4 és 5GHz-es WiFi támogatást kapott, emellett Bluetooth 4.2 rádiót is kapott. A 8GB DR4 memória mellé 256GB kapacitású NVMe SSD-t kapott és jó hír, hogy az alaplapon még egy NVMe bővítő helyet találunk, ha még egy gyors meghajtót szeretnénk beszerelni.

CHUWI CoreBook Pro laptop 3

Csatlakozók közül 3.5 milliméteres fülhallgató, microSD olvasó, USB 3.0 port, töltőcsatlakozó és teljes funkcionalitású USB-C csatlakozóval is fel lett szerelve, ami nem csak adattovábbításra, de a laptop töltésére is használható. Így a CHUWI szerencsére, a többi gyártóval ellentétben nem hagyta ki ezt a ziccert a gépéből.

CHUWI CoreBook Pro laptop 4

A billentyűzete angol kiosztású, ahogyan azt már megszokhattuk a gyártó gépeinél, de itt is kapunk háttérvilágítást, hogy az esti munka is egyszerűen menjen. A CHUWI CoreBook Pro a kuponnal csak 78 ezer forintba kerül, ami remek ár ezért a gépért és a Banggood-tól áfa és vámmentesen érkezik meg a kínai raktárból.

CHUWI CoreBook Pro laptop

Kupon:BGNEWYEAR8

További laptopok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás