Az UMIDIGI G5A kimondottan az alacsony árú készüléket keresőknek készült, amely 99$-os áron indít, de cserébe Android 13 rendszert és korosodó CPU-t kapunk.

A 6.6 hüvelykes kijelzője már 90 hertzes képfrissítést is tud, hogy a megjelenített tartalmakat még gördülékenyebben élvezhessük. A panel felbontása 1600 x 720 pixel. Az készülék 4 gigabájt rendszermemóriát kapott, amit a tárhelyből még 4GB-tal megtoldhatunk, a belső UFS2.1 tárhely mérete 128GB, amit microSD kártyával toldhatunk meg, ha szűkén lennénk az adott keretnek. A MediaTek MTK Helio A22 processzor négy magos, Cortex-A53 magjai maximálisan 2.0GHz-en jár, az AnTuTu benchmarkban 79.000 körüli pontszámra képesek.

Két SIM kártyát is használhatunk a telefonban vagy az egyik helyére helyezhetjük be a memóriakártyánkat. A mobiltelefon természetesen támogatja a 800MHz-es, B20-as LTE hálózatot is, akár mind a két SIM-en is. Már Bluetooth 5.0 és 2.4/5GHz-es WiFi kapcsolatot is kapott, a helymeghatározáshoz pedig a Beidou, Galileo, Glonass, GPS műholdakat használhatjuk.Az előlapra 5 megapixeles kamerát szereltek, a hátlapon egy 13+2 megapixeles kamera kapott helyet. A biztonságról az ujjlenyomat olvasó gondoskodik, ami az oldalt található bekapcsológombba integráltak. Az Android 13 rendszeren természetesen megtalálható a magyar nyelvű menü is.

A telefont 5000mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amihez egy 10 wattos töltőt mellékelnek. A UMIDIGI G5A mobiltelefon 36 ezer forintba kerül.

Az UMIDIGI G5A mobiltelefont itt találod meg

További mobiltelefonok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás