A Voltme Revo 30 Duo GaN QC3.0 és PD töltést is támogató kisméretű töltőadaptere kimondottan utazásra lett tervezve, de a mindennapokban is megállja a helyét. USB-A és USB-C portokkal is fel van szerelve, hogy szinte minden eszközünket feltölthessük róla, akár 30 watt teljesítménnyel.

Voltme Revo 30 Duo teszt (1 of 8)

A Voltme család korábbi, 75 wattos tagjáról már készítettünk egy tesztet. A számos USB-A, USB-C és 230V-os hálózati aljzattal felszerelt töltője után egy kisebb, GaN technológiát használó modellt vettünk szemügyre. A Voltme töltője nem csak a legtöbb Android telefon által használt töltési protokollal, de még az Apple készülékekkel is kompatibilis.A Revo 30 Duo a gyártótól megszokott csomagban érkezik, melynek különlegessége, hogy a szem elől teljesen zárt dobozba könnyedén belekukkanthatunk, ha kinyitjuk a mágneses fedelet.

Voltme Revo 30 Duo teszt (2 of 8)

A Voltme Revo 30 Duo előnyére válik, hogy két töltőport is megtalálható rajta. Így szinte minden akkumulátoros eszköz feltölthető róla, egyszerre akár mind a két portját használva. Utazáshoz tökéletes választás, hiszen kis méretének hála nem foglal sok helyet.

A töltő két csatlakozója, egy USB-A (max. 18W) és egy USB-C port (max. 30W),

  • az előbbi 5V 3A/9V 2A/12V 1.5A (18W)
  • míg utóbbi 3.3 – 11V 3A (PPS)/5V 3A/9V 3A/12V 2.5A/15V 2A/20V 1.5A (30W Max) leadásra képes.

Voltme Revo 30 Duo teszt 2

Ha egyszerre két eszközt szeretnénk róla ellátni energiával, akkor csökken a teljesítmény, de összesen így is 30 wattot képes egyszerre leadni a két eszköznek.A gyártó szerencsére ezt a töltőadaptert is ellátta túltöltés, magasfeszültség és magas hőmérséklet elleni védelemmel is. Kipróbáltam több Androidos telefonnal, iPhone mobillal és iPad táblagéppel is. A töltő minden esetben remekül helytáll, egyszerre akár két eszköz egyidejű töltésével is. Szerencsére támogatja a PD töltést is, egyaránt használhatjuk USB-C és USB-A kábellel is, egyszerre pedig két eszközt is elláthatunk róla energiával.

5000 forintos árával a Voltme Revo 30 Duo nem kerül sokba

A gyártó további termékei

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás