A FlyDiGi APEX 4 a FlyDiGi legjobb kontrollere, ami nem csak az egyik legjobb PC-s kontroller, de az 1ms alacsony válaszidő, a kijelző és a force feedback triggerekkel a kezünkben érezhetjük a fegyver elsütőbillentyűjének ellenállását is.

Az innovatív és állítható erejű erővisszacsatolási ravaszokon állítható a csillapítása, ereje, ellenállása, hogy még élethűbben szimulálja a játékban megtapasztalt élményeket. Ezt már több, mint 50 PC játék támogatja.Az ABXY 2.0 mechanikus gombok érzékenysége 0.3 milliméter, hogy a legapróbb érintésre is reagáljanak a gyors visszacsatolás érdekében. A nagy pontosságú leképezési technológia precíz célzást tesz lehetővé az Octopus 3 beépített hattengelyes érzékelőinek köszönhetően.

A D-Pad tengelye nyolcirányú, így nem csak lenyomható, de körben mozgatva is képes az érzékelésre. A kontroller alján található gombokat programozhatjuk, az aszimmetrikus vibrációs motor pedig, a kezek közötti különbség érzetét keltik. Az 1500mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező FlyDiGi APEX 4 107$-ba kerül az előrendelői akcióban.

A FlyDiGi APEX 4 kontrollert itt találod meg

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás