A HiBREW H7 átdolgozott változata a H7A, amely egy jóval profibb gép, mint az ugyancsak remek elődje, de már számos extra funkcióval rendelkezik, de a legtöbb újítás a szem előtt rejtve van.

Az új modell már kávét is képes őrölni és tejet is tud habosítani, a legfinomabb kávé italok elkészítéséhez. Az 1550W-os teljesítménnyel rendelkező presszó kávéfőző 20 bar nyomással képes átpréselni magán a vizet. A karos megoldásnak köszönhetően pedig egy vagy két csésze kávét is készíthetünk.Mindig frissen őrölt kávébabból készült kávét ihatsz, hiszen darálójával 30 fokozatban állítható az őrlés finomsága, hogy a pörkölt kávébabból a legzamatosabb italt készíthesd el. A gombos vezérlésnek köszönhetően választhatjuk ki a funkciókat. A tej habosításához szükséges gőzt, az oldalán található tekerő gombbal szabályozhatjuk.

A nagy, 2.8 literes víztartállyal rendelkező HiBREW H7A kávéfőző teteje csésze melegítéssel rendelkezik és kijelzi, amikor tisztításra van szüksége. Az újítás nem csak a külsőben jelenik meg, hiszen azon kívül, hogy már érintésérzékeny kijelzővel rendelkezik, dupla vízpumpát, intelligens hőmérséklet szenzort, kapacitás beállítást és kávé őrlemény eltávolító fedővel is ellátták.

A Hibrew H7A darálós, karos kávéfőző a kuponnal 529.99$-ba (195 ezer forintba) kerül, amit az európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

🔹Kupon:BGfc97c1

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás