Az AOKZOE A1 hasonlít a Steam Deck-re, de az utóbbi konzolhoz képest olcsóbb, ha ugyanazt a kiszerelést választjuk és nem utolsó sorban erősebb hardverrel is rendelkezik.

A konzol nyers erejéről a Zen 3+ AMD Ryzen7 6800U gondoskodik. A DDR5 memóriákat támogató lap 8 magon 16 szállal képes dolgozni. Alap órajele 2.7GHz, azonban ez egészen 4.7GHz-is emelkedhet, miközben a TDP értéke 15-28W között mozog. A 16MB L3 cache memóriával szerelt CPU AMD Radeon™ 680M IGP-vel van szerelve. Ez az erő pedig elég ahhoz, hogy 1080p-ben játszunk akár a legújabb PC-s játékokkal.

16GB LPDDR5 memóriája 6400MHz-en jár, az NVMe SSD meghajtó 512GB kapacitással rendelkezik. A 8 colos, 350 nites fényerőre képes kijelző egyszerre 10 pontos érintésérzékenységgel és 1920×1200 pixeles felbontással rendelkezik.

Programozható gombokkal, analóg triggerekkel szerelték fel a legjobb játékélményért. Giroszkópot, vibra motort, sztereó hangszórót, microSD kártyanyílást, USB 3.0, 3.1 és USB-C 4.0 csatlakozást is kapott. Nem maradhatott le róla a Bluetooth 5, WiFi 6 és a fülhallgató csatlakozó sem. A 285x125x21 milliméteres konzol 729 grammot nyom. Windows 11 rendszert futtat, így szinte bármilyen játékkal játszhatunk, akár a Steam alkalmazást feltelepítve. Azonban funkcionalitását nézve, egy monitorra rákötve akár munkára is fogható egy egér és billentyűzet csatlakoztatásával. 100 wattos GaN töltőjével 20 perc alatt 50%-ot pumpálhatunk bele az akkumulátorba, ami 17100mAh kapacitású. Ezzel pedig akár 5 óra játék vagy 15 óra videónézés is kihozható belőle egy feltöltéssel.

Az AOKZOE A1 kézi játékkonzol a kedvezmény kóddal 217 ezer forintért vásárolható meg

🔹Kupon:7V32SQFL

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás