A MECOOL KM2 PLUS Deluxe médialejátszója EU szabványú adapterrel érkezik. 4GB rendszermemóriát és 32GB tárhelyet kapott. Bluetooth, gigabites LAN és WiFi6 is került bele.2 darab USB2.0 porttal is el lett látva, de van microSD kártyaolvasó, gigabites LAN, AV és HDMI 2.1kimenet is, amin keresztül 4K 60Hz-es felbontásra képes. A mellékelt távirányítója mikrofonnal szerelt, így hangutasítást is adhatunk. Chromecast kompatibilis és a rendszere az Android 11 TV médiaboxokra alkotott megoldása.

Amlogic S905X4 processzor dolgozik a kisméretű házban, ami mellé ARM Mail-G31 MP2 GPU társul. Dolby Vision és Dolby Atmos, illetve Widevine L1 profillal is rendelkezik, hogy az olyan streaming szolgáltatók tartalmait, mint például a Netflix, Disney+ vagy a Prime Video, magas felbontással tudjuk fogyasztani őket.

A MECOOL KM2 PLUS Deluxe médialejátszó a kedvezmény kóddal 45 ezer forintba kerül

🔹Kupon:8L6EMJCD

Hasonló médialejátszók

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás