A COVID járvány idején lettek nagyon népszerűek az érintésmentes szappanadagolók, amelyek piaca azóta meredeken zuhanni kezdett. A megszokott könnyebbséget és egyszerűséget biztosító eszközök azonban nem tűntek el teljesen. Ma is velünk vannak és a korábbi modell meghibásodása után szükségessé vált egy újabb modell beszerzése. Ez az új eszköz nem máshonnan, mint az AliExpress-ről érkezett. Azonban az új modell keresése közben fontossá vált, hogy hasonló kinézettel és ezáltal talán szintén hosszantartó, megbízható működéssel rendelkezzen, ezért esett a választás a jelenlegi modellre.

Automata szappanadagoló teszt (1 of 5)

A nevesincs gyártó fehér papírdobozába csomagolva magán az eszközön kívül kapunk egy USB-C töltőkábelt, két darab falra ragasztható konzolt és egy 30 milliliteres flakon, ami az első beüzemeléskor kellhet, utóbbira nekem erre nem volt szükségem.

 Automata szappanadagoló teszt (4 of 5)

A szappanadagoló előnye, hogy nem kell benne elemeket cserélnünk, csak az akkumulátort kell feltölteni bizonyos időközönként. Extraként pedig az is beállítható, hogy több vagy kevesebb habot nyomjon a kezünkbe.

Automata szappanadagoló teszt (3 of 5)Ennél a terméknél is megkapjuk az érintésmentes vezérlést, az egyszerű működést, a hosszú üzemidőt. A tartálya 380 milliliteres, az 500mAh kapacitású akkumulátorának köszönhetően nem kell az elemekkel bajlódnunk, leírás szerint egy feltöltéssel akár 2000 alkalommal használhatjuk egy feltöltéssel.

Automata szappanadagoló teszt (2 of 5)

A fehér műanyagból készült felső rész tetején található az érintésérzékeny bekapcsoló, az akkumulátor kapacitás kijelzés és módválasztó gomb. Nagy előnye a társaival szemben, hogy négy lehetőség közül állíthatjuk be az adagolás mértékét, így magunknak állíthatjuk be, mekkora mennyiségű szappant szeretnék egy-egy kézmosáshoz. A hófehér műanyag tartálya 380 milliliter kapacitással rendelkezik, közepén egy függőleges, átlátszó betekintő ablakkal, hogy tudjuk, mikor kell utántöltenünk. A tartályt lecsavarva beletölthetjük a megvásárolt habszappant. De akik szívesen spórolnak, azok sima folyékony szappant is használhatnak, én is így tettem, ezzel is működik. 1/4 arány szappant és 3/4 vizet ráztam össze a tartályában.

Az infravörös szenzornak köszönhetően éjszakai fénynél is érzékeli a kezünket. A leírás szerint ez 5 centiméter lehet, ami megfelel a valóságnak. Az automata szappanadagoló előnye egyértelműen az akkumulátoros használat. Hátul egy kis gumi ablak mögött találjuk meg az USB-C töltőcsatlakozót.

A felül található kijelzőjén látható az akkumulátor kapacitása, ami pozitívum, hogy tudjuk, ha fel kell majd tölteni. Az eddigi tesztidőszak alatt jól tette a dolgát, az érzékelőjére nincs panasz, nem kell integetnünk a szenzora előtt, hogy kiadagolja a kért mennyiséget.

Az általunk vásárolt automata szappanadagoló

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás