Míg a Xiaomi nem merészkedik le ennyire az alacsony árak közé, addig a Zeblaze Btalk Plus 7 ezer forintért vásárolható meg.

Az egy feltöltéssel 7 napos üzemidőre képes Zeblaze Btalk Plus okosórában szinte minden megtalálható, amit egy ilyen olcsó terméktől elvárnánk. Kapott zenevezérlő módot, időjárás alkalmazást, pulzus és véroxigénszint mérést, üzenet/hívásértesítést és a mozgásunkat is nyomon követhetjük a 100 féle sport módnak köszönhetően, hogy csak a legfontosabbakat említsük.Az okosóra 2.03 colos, 240×296 pixeles érintésérzékeny kijelzőt kapott. A funkciók között természetesen találunk alvásmonitorozást és az értesítésekről, hívásokról sem fogunk lemaradni. Újdonságként szolgál, hogy beépített mikrofonnal és hangszóróval is ellátták, így a Bluetooth LE 5.2 kapcsolatnak köszönhetően az óránkról is fogadhatjuk a bejövő hívásokat, ha az össze van kapcsolva a mobiltelefonunkkal legyen az Android vagy iOS modell.

A 280mAh kapacitású akkumulátorát 1.5 óra alatt tölthetjük fel, ami 7 napos átlag használatra elegendő, de akár 15 napra is elég lehet energiatakarékos módban.

A Zeblaze Btalk Plus okosórát itt találod meg

További okosórák

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás