Az új TWS Gaming Earbuds kompatibilis a Meta Quest 2, Steam Deck, PS4, PS5, PC, Nintendo Switch konzolokkal és a Bluetooth kapcsolaton keresztül természetesen mobiltelefonnal is használható.

Az Anker Soundcore VR P10 egy felöltéssel akár 10 órán át használható, aminek köszönhetően nem kell majd sűrűn töltőre tennünk. A LightningSync️ a gyors kapcsolatért felel, amivel a késleltetés 30ms lehet.Támogatja a dual connention kapcsolódást, így míg mobiltelefonon Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik, addig az USB-C portos dongle akár a Meta Quest 2 VR headsethez is csatlakoztató. Konzolokhoz szintén USB-C porton keresztül köthetjük hozzá, míg a PS4 modellekhez be kell majd szereznünk egy USB-A/USB-C átalakítót.

A megfelelő hangzásért a 11 milliméteres driverek mellett a BassUp technológia felel. A hófehér házon látható LED fény színét pedig a telefonos alkalmazásból válaszhatjuk ki, ahol testreszabható a hangszín is. A tokját úgy alakították ki, hogy a fülhallgatók mellett az USB-C portos dongle is elfér benne, hogy bárhová magunkkal tudjuk vinni. Az Anker Soundcore VR P10 TWS Gaming Earbuds 32 ezer forintba kerül a Geekbuying webáruházban.

Anker Soundcore VR P10 TWS Gaming Earbuds

További Bluetooth fülhallgatók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás