A Blackview tapasztalatai alapján a felhasználók nagyobb kijelzőt és gördülékenyebb munkamenet iránti igényére válaszolva az OSCAL piacra dobta legújabb táblagépét az OSCAL Pad 16-ot, 10,5 hüvelykes kijelzővel, Widevine L1 támogatással, 8200 mAh-s akkumulátorral és akár 16 GB RAM-mal.

A 10.5 hüvelykes FHD+ kijelzővel az OSCAL Pad 16 tisztább képeket és részleteket, valamint zökkenőmentesebb játékvezérlést biztosít, miközben támogatja a Widevine L1-et a 4K streaminghez. Ellentétben az egy vagy két hangszórós megoldásokkal, amelyek egyenetlen hangeloszlást eredményezhetnek, a Pad 16 négy smart-K hangszórói sztereó hangot biztosít, legyen szó akár zenehallgatásról vagy filmnézésről. Ezenkívül 8200mAh-s akkumulátorral megtámogatva elegendő energiát biztosít a munkához és a játékhoz, akár 432 órás készenléti üzemmóddal egyetlen töltéssel. A Pad 16-hoz ingyenes tollal is tartozik, amellyel a felhasználók szabadon rajzolhatnak, jegyzeteket készíthetnek és megjegyzéseket fűzhetnek a dokumentumokhoz.

Az OSCAL Pad 16 két 13 MP-es nagy felbontású kamerával rendelkezik. A 13 megapixeles előlapi kamera hibátlanabb szelfiket és élesebb videohívásokat tesz lehetővé. Az ugyancsak 13 megapixeles hátlapi kamerája a Google Lens alkalmazással le tud fordítani idegen szöveget, azonosítani tudja az növényeket, állatokat, hogy egyszerűbb legyen a keresés. Az összetett jelszavakkal ellentétben az arcalapú feloldás gyors és biztonságos hozzáférést kínál a felhasználóknak digitális adataikhoz.

A nyolcmagos Unisoc T606 processzorral működő Pad 16 gyorsan és zökkenőmentesen reagál különféle alkalmazások és játékok futtatásakor. Az akár 16GB RAM (8GB+8GB) 17%-kal növeli az alkalmazásindítási sebességet. A Pad 16 128 vagy 256GB-os tárhelye 1TB-os memóriakártyával bővíthető, bőséges helyet biztosít alkalmazásoknak, fényképeknek és egyéb multimédiás tartalmaknak egyaránt.A Pad 16 támogatja a PC módot a hatékonyabb multitasking munkavégzés és az alkalmazásváltás érdekében. Vezeték nélküli Bluetooth billentyűzettel párosítva egy laptophoz hasonlít. Az Atomized Memory az egyes alkalmazások memóriahasználatát tömöríti, az intelligens előtöltés pedig előre jelzi és előtölti az alkalmazásokat, így 15%-kal csökkenti az alkalmazás indítási idejét. A Low Memory Killer több memóriát foglal le az előtérben lévő alkalmazások számára, ami 16%-kal növeli a többfeladatos munkavégzés sebességét.

A Pad 16 támogatja az 5GHz-es Wi-Fi-t és a Bluetooth 5.0-t a gyors vezeték nélküli kapcsolatok érdekében. A beépített helymeghatározás pedig navigációra is alkalmassá teszi. Az OSCAL Pad 16 táblagép 190$-ba kerül, amely összegbe már bele van kalkulálva az esetleges áfa/vám díja is.

OSCAL Pad 16

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás