A TANIX TX1 Mini TV Box a belépőszinten versenyez, így azoknak ajánlható, akiknek elegendő, hogy egy-egy streaming szolgáltató tartalmaihoz hozzáférjenek vagy pendrive-ról játszák le a kedvenc filmjeiket, sorozataikat.

A TANIX TX1 Mini TV Box processzora az AllWinner H313, ami mellé 2GB RAM és 16GB belső tárhely jár. HDMI portján keresztül csatlakoztatható bármely televízióhoz. Továbbá USB2.0 porttal és fejhallgató csatlakozóval is ellátták.Vezeték néküli fronton a 2.4GHz-es hálózatokat kezeli, így nagy adatfolyammal rendelkező filmeket nem fogunk rajta nézni, bár a gyengécske hardver ezt nem is tenné lehetővé. Az Android 10 rendszert futtató médialejátszó parányi mérettel rendelkezik az 5.8×5.8×17 milliméteres méretének köszönhetően. Sajnos le kell mondanunk a Widevine L1 profilról, így SD-ben tudjuk nézni a streaming szolgáltatók tartalmait. A TANIX TX1 Mini TV Boksz csak 7 ezer forintba kerül a kedvezmény kóddal.

A TANIX TX1 Mini TV Box

🔹Kupon:8K3AQLS2

További médialejátszók

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás