A JIGOO még viszonylag új gyártó a piacon, azonban a JIGOO C300 modelljük kiváló tulajdonságokkal és remek árral érkezik. Külön pozitívum, hogy a porszívót európai raktárból rendelhetjük meg.

A JIGOO C300 akkumulátoros állóporszívó 400 wattos motorja maximálisan 30Kpa szívóerő kifejtésére alkalmas. A portartály is remeknek mondható a kategóriában a maga 1.2 literes kapacitásával.A porszívó tetején található kijelzőről leolvasható a beállított szívóerő és akkumulátor kapacitás. Az érintésérzékeny vezérléssel könnyedén beállítható a kívánt szívás hatás. Tartozékként hosszabbító szárat, fali tartókonzolt, keskeny és sörtés fejet, illetve egy széles, motorikusan forgó kefés fejet kapunk, ami LED világítással is rendelkezik, hogy megvilágítsa a padlót. Ennek köszönhetően sokkal jobban észrevehetők az ott található szennyeződések.

A cserélhető HEPA filter 99.99%-os szűrést biztosít. A felcsatlakoztatható akkumulátora 7x2000mAh kapacitású, a három módból (ECO, normal, turbo). A porszívó a választható alacsony szívóerővel az 45 percig is képes üzemelni. A kedvezmény kóddal 39 ezer forintba kerül, európai raktárból rendelve a JIGOO C300 porszívó.

JIGOO C300 porszívó

🔹Kupon:8K2IU5XC

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

2 hozzászólás

    • Geekbuying-on nem láttam, talán az AliExpress-en lehet hozzá találni csere filtert. A Proscenic-em filterét átmosom és úgy használom, ha nem találok hozzá cserét, akkor lemérem mekkora az átmérője és keresek majd hozzá hasonlót. Kínai termék, így valószínűleg több gyártónál is találok majd hasonló méretet. Költségtakarékosságból is szerintem inkább egy fajtát használnak valamelyik beszállítótól, aki xy márkának is gyárt ilyen kiegészítőket.

Hozzászólás