AMD vonalon erősít a Ninkear A15 Plus, ami a 32GB memória, 1TB SSD mellett AMD Ryzen 7 5700U processzorral lett felszerelve.

Az AMD Ryzen 7 5700U CPU 12MB cache memóriával rendelkezik,  a 16 szálon dolgozó processzor alap órajele 1.8GHz, ami egészen 4.3GHz-ig emelkedhet. Ahhoz, hogy a multitasking folyamatokkal ne legyenek semmilyen problémánk, 32GB kapacitású DDR4 memóriát pakoltak bele a gépbe. Tárhely fronton az 1TB kapacitással rendelkező SSD meghajtó segít a programok gyors betöltésében és az adatok villámsebes mozgatásában.A 720p felbontású kamerával, Bluetooth 4.2 és ac WiFi-vel ellátott laptop két darab US32.0, USB-C adatátvitelhez és töltéshez, HDMI, microSD kártyahely és fülhallgató csatlakozót is kapott.

A Ninkear A15 Plus 15.6 hüvelykes kijelzője 1920×1200 pixeles felbontással rendelkezik. A megjelenítő 180 fokos szögben nyitható, az angol kiosztású billentyűzete pedig háttérvilágítással is rendelkezik és ujjlenyomat olvasót is találunk rajta. A Ninkear laptopja európai raktárból rendelhető, így áfa és vámmentesen, plusz költségek nélkül érkezik meg, ami a kuponnal 188 ezer forintba kerül.

Ninkear A15 Plus laptop

🔹Kupon:BG4bf87a

További laptopok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Horváth György on

    Sajnos nem adnak olyan számlát, amit a cégre el lehet számolni. Se a Bangood, se a Temu. Többször vásárolnék a cégemre, de nem tudnám elszámolni.

Hozzászólás