A remek ár/érték aránnyal rendelkező BMAX uralta mini PC kategóriában más szereplők is versenyeznek. A korábbi Core i9 processzorral szerelt GEEKOM egy újabb, Core i5 és i7-es CPU-val ellátott gépeket dobott a piacra.

A GEEKOM IT12 széria kisebb modelljének számítási feladatait az Intel Core i5-12450H processzorra bízták, ami 8 magos és 12 szálon képes dolgozni, hogy az alap órajele 4.4GHz-ig emelkedhessen. A 10 nanométeres csíkszélességgel készült CPU 12MB cache memóriát kapott. Nagy teljesítménye ellenére 35 wattal is beéri, de maximális teljesítményre kapcsolva már 95 wattos TDP-vel rendelkezik, a grafikus feladatokat pedig az Intel® UHD Graphics for 12th Gen Intel® Processors látja el.A 16GB 3200MHz-en járó DDR4 memória mellett 1TB kapacitású NVMe SSD meghajtót kapunk. Csatlakozók közül remekel, hiszen 2.5Gbps LAN csatlakozót is kapunk. Emellett 3 darab USB3.2 Gen2, USB 2.0, jack, két HDMI 2.0, SD, két darab USB-C és tápcsatlakozóval is ellátták. Bluetooth verziója 5.2, a WiFi6E pedig gyors vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé.

GEEKOM IT12 Intel Core i5-12450H mini PC európai raktárból 159 ezer forintba kerül

🔹Kupon:8JHLBS5H


Ezzel szemben a nagyobb IT 12 modell már Intel Core i7-12650H CPU-val, 4.7GHz-es maximális órajellel és 10 magos, 16 szálas kialakításával üzemel. Memória fronton már 3200MHz-en üzemelő 32GB DDR4 modulokat kapunk. Az SSD mérete ugyancsak 1TB és megkapunk minden vezetékes és vezeték nélküli csatlakozási módot, amit a Core i5-ös modellben is találunk.

Az Intel Core i7-12650H CPU-val szerelt GEEKOM IT12 Mini PC a kedvezmény kóddal, európai raktárból 190 ezer forintba kerül

🔹Kupon:8JHLLM6U

További mini PC-k

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás