Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Kamera rendszer, olcsó okosóra és sok minden más.

Xiaomi Mijia elektromos csavarhúzó

24 fejjel együtt kapjuk meg a Xiaomi elektromos csavarhúzóját, ami két fokozatban szabályozható 0.05 és 0.2Nm között.Az USB-C portról feltölthető akkumulátor 350mAh kapacitással rendelkezik, fordulata 200rpm, így jobbra és balra tekerés is megoldható vele. Árát tekintve 11500 forintba kerül, ami nem sok egy elektromos csavarhúzóért.

Xiaomi Mijia elektromos csavarhúzó

🔹Kupon:BG792d23


LUKO páramentesítő európai raktárból

A tél beköszöntével szükségessé válhat egy páramentesítő, amely jól jöhet a lakásban vagy a házban, hogy csökkentsük a levegőben megjelenő nedvességet, ezzel együtt a penész kialakulását.

A hideg őszi és tavaszi, illetve a hosszú téli napokon jöhet jól a LUKO OL12-BD023F, ami képes megkötni a levegőből a nedvességet, így páramentesíthetjük a lakás helyiségeit. A LUKO  páramentesítő 12 liter folyadékot is képes megkötni 24 óra alatt, a folyadék tartálya 2 literes kapacitással rendelkezik.

A 25.5 x 22 x 47 centiméteres méretekkel rendelkező LUKO OL12-BD023F gép 185 wattos maximális fogyasztással rendelkezik. Az elején található kijelzőjének segítségével látható a levegő nedvességtartalmának mennyisége, amelyet három különböző színnel jelez. A tetején található gombokkal beállítható a halkabb éjszakai mód, az időzítő és a ventilátorának sebessége is.

A működéshez időzítést is beállíthatunk, így akár akkor is üzemelhet, ha épp nem vagyunk otthon. Teljesítményével 15-25nm alapterületű helyiség levegőjét képes páramentesíteni.

A LUKO OL12-BD023F páramentesítőt itt találod meg

Kupon:8CEGCB


Welock PCB41 okos zár

Minden kötelező kiegészítő és még azon felüli extrák is megtalálhatók a csomagban, ami minden tartalmaz a beszereléshez. 3 darab RFID kártya, szerszámok, extra csavarok is vannak a dobozban, ha az évek során egy-két darabot elveszítenénk.

A zár, mivel elektromos, áramforrásra van szüksége, amit 3 darab AAA méretű elem táplál. Ez körülbelül 8000 nyitás/zárási ciklusra elegendő, így idővel persze cserélni kell majd az elemeket. Szerencsére a záron található kijelző megmutatja az elem kapacitást. Így még merülés előtt cserélhetők, hogy ne érjen bennünket meglepetés, hogy hazaérkezéskor nem tudunk bejutni a házba.

Ha nem a számkódos nyitást választjuk, a telefonos alkalmazás használatához Bluetooth hatósugárban kell kerülnünk, amivel a hatósugarán belül működtethetjük, elérjük vagy módosíthatjuk azokat a beállításokat, amiket magán az eszközön is megtehetünk vagy megnézhetők a nyitás/zárás események. Azonban, ha megvásároljuk a Welock gateway-t, akkor nem csak Bluetooth hatósugarán belül, hanem a világon bárhol csatlakozhatunk a zárhoz és nyithatjuk vagy zárhatjuk azt.Az időjárás viszontagságai miatt a külső rész IP65 védettséget kapott, az elemeket gumi retesz zárja el a külvilágtól. A működési hőmérséklet -30 és +60 Celsius fok között lehet és 10.000.000 nyitás-zárás mechanizmust bír elviselni.

Welock PCB41 okos zár

🔹Kupon:8JAFO3CC0C


Chefree AFW01 Air Fryer

A Chefree egy fiatal kis gyártó, akik a konyhai kiegészítők piacán próbálnak szerencsét. A sütő pozitívuma, hogy az 5 liter kapacitású kosarának első fele átlátszó, így a kosár kiemelése nélkül is láthatjuk a készült ételt sütés közben. De emellett nem csak süthetünk, hanem aszalhatunk és még pirítóst is készíthetünk benne.

Az 5 literes kosárkapacitással rendelkező sütő hosszúkás, téglalap alakú formát kapott. Ez a tárolásnál lehet nagy előny. A 32.8 x 28.7 x 22.7 centiméteres méretével nem lóg ki a tömegből. A gyártó az európai piacra szánta a terméket, így a csatlakozó is EU szabványú lett. A hátulján a kábel feltekeréséhez való tartókonzolt kapunk, ami tárolásnál nagy könnyebbséget nyújt.

A kosár rácsos alsó része egy mozdulattal eltávolítható, hogy az étel elkészítése után elmoshassuk azt. Ezáltal, kiemelve a belsőt, sokkal könnyebb a tapadásmenetes bevonattal ellátott rész takarítása is. A kosár, sütés közben bármikor kihúzható, hogy megrázzuk a benne lévő sültkrumplit, a gép ilyenkor leáll, majd visszahelyezve a kosarat, automatikusan tovább folytatja a munkát.

Chefree AFW01 Air Fryer

🔹Kupon:BG38b2a0


Hiseeu NVR 4 PoE kamerával

PoE kompatibilis kamerákkal rendelkezik a Hiseeu rendszere, tehát nem szükséges külön tápellátás a részükre, hanem az energia egy LAN kábelen keresztül is eljuttatható feléjük, akár egy switch használatával.A kamerák ¼” -os érzékelőkkel, 5 megapixeles felbontásban rögzítenek. Természetesen infravörös szenzorral is fel lettek szerelve, aminek köszönhetően sötétben 20 méterre képesek látni. IP66 védettséggel rendelkeznek, így nem csak beltéren, hanem kültéren is használhatóak.

Az NVR egységet SATA csatlakozóval szerelték, amihez egy 2.5/3.5 inches SSD-t vagy HDD-t csatlakoztathatunk a felvételek rögzítéséhez. A telefonos alkalmazással nyomonkövethető a kamerák által látott kép, de az NVR HDMI csatlakozóval is fel lett szerelve, így egy monitorra vagy TV-re is köthető a képe. ONVIF kompatibilis és a felvételeket H.265 kódolással rögzíti. A rendszer képes mozgásérzékelésre és arcazonosításra is. A csomagban NVR-hez szükséges LAN kábelt, kamerákhoz való 4db 20 méteres LAN kábelt, egeret és az energiaellátáshoz szükséges tápot is mellékelnek. A Hiseeu rendszere 79 ezer forintba kerül a kuponnal.

Hiseeu NVR 4 PoE kamerával

🔹Kupon:BG6cca70


Csak 6 ezer forint a Zeblaze GTS 3 okosóra

Az egy feltöltéssel 7 napos üzemidőre képes okosórában szinte minden megtalálható, amit egy ilyen olcsó terméktől elvárnánk. Kapott zenevezérlő módot, időjárás alkalmazást, pulzus és véroxigénszint mérést, üzenet/hívásértesítést és a mozgásunkat is nyomonkövethetjük a 100 féle sport módnak köszönhetően, hogy csak a legfontosabbakat említsük.Az okosóra 2.03 colos érintőkijelzőt kapott. A funkciók között természetesen találunk alvásmonitorozást és az értesítésekről, hívásokról sem fogunk lemaradni. Újdonságként szolgál, hogy beépített mikrofonnal és hangszóróval is ellátták, így a Bluetooth LE 5.2 kapcsolatnak köszönhetően az óránkról is fogadhatjuk a bejövő hívásokat, ha az össze van kapcsolva a mobiltelefonunkkal.

A 280mAh kapacitású akkumulátorát 1.5 óra alatt tölthetjük fel, ami 7 napos átlag használatra elegendő, de akár 15 napra is elég lehet energiatakarékos módban

Az okosórát itt találod meg

🔹Kupon:BGZGTS3EU

További okosórák

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás