Belépőszintű teljesítménnyel, 8GB memóriával és 256GB-os SSD-vel kapható a 78 ezer forintos DERE R14, ami az európai raktárból áfa és vámmentesen vásárolható meg.

92-ezer-forintba-kerul a-DERE R14 laptop

A DERE mérnökeinek választása az Intel Celeron N4500 processzorra esett, ami passzív hűtéssel is megelégszik és keveset fogyaszt. A CPU 10 nanométeren készül, órajele 1.1-től 2.8GHz-ig skálázódhat. Memóriából 8GB DDR4-et kapunk, a tárhelye pedig egy 256GB-os SSD meghajtó. A grafikus feladatokat az Intel UHD 600 Graphics tölti be. A laptopot mi is kipróbáltuk.Az angol kiosztású billentyűzet feletti 14.1 colos IPS 1920×1200 pixeles felbontással rendelkezik és 180 fokban hátrahajtható. Csatlakozók közül három darab USB 3.0, USB-C, HDMI, SD kártyaolvasó, töltő és fülhallgató csatlakozót is kapott a Bluetooth 4.2 és 2.4/5GHz-es WiFi vezetékes kapcsolatok mellé. A DERE R14 az európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg, a kedvezmény kóddal 78 ezer forintért.

DERE R14 256GB/8GB os laptop

🔹Kupon:BG9a3c64

További laptopok

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás