A Proscenic P10 Ultra két fokozatban állítható szívóerővel rendelkezik, a 25KPa teljesítmény, az akkumulátoros kivitel, a számtalan különböző és forgókefés LED-es fej sokat segít az alapos takarításban.

A portartály rugós mechanizmussal ellátott gombbal nyitható, amivel egy mozdulattal kiüríthető a 600 milliliteres porgyűjtő, amely kapacitás remeknek számít a kategóriában. A szűrésért HEPA filter felel, ami 99.99%-os szűrésre képes és a tisztítása folyóvízzel is megoldható.A szívóerő két lépésben állítható a porszívó tetején található kapcsolóval. A markolat alsó részére került az akkumulátor, amit a porszívóhoz csatlakoztatva, de akár arról levéve is feltölthetünk.

A szívóerő tökéletesen elegendő a Proscenic által kidolgozott motornak köszönhetően, ami 25KPa erőre képes, így felveszi a versenyt a vezetékes társaival. A forgókefés fej nem csak abban segít, hogy a padlón található piszkot felsöpörje a szívócső elött, hanem abban is, hogy a szőnyeg sörtéi közül kikefélje a szennyeződéseket. Hiába egy olcsó modellről van szó, ez is megkapta az elülső LED fényforrást, ami megvilágítja a piszkot a padlón, amit szabad szemmel nem biztos, hogy észrevennénk.

A Proscenic P10 Ultra porszívóhoz fali tartót, motorikusan forgó széles, vékony és egy kisméretű fejet és teleszkópos hosszabbító csövet is találunk, a porszívó a 2200mAh kapacitású akkumulátorral alacsony fokozaton akár 45 percig is képes üzemelni. A kuponnal az áfa és vámmentes európai raktárból 39 ezer forintba kerül.

Proscenic P10 Ultra akkumulátoros porszívó

🔹Kupon:8HKV0DWB

További akkumulátoros porszívók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás