Az európai raktáras ILIFE H11 akkumulátoros porszívó, ami forgó kefejével sokkal alaposabban képes takarítani. Kis méretének köszönhetően a tárolása is egyszerű, de mégis nagy, 16000Pa szívóerővel rendelkezik.

Az ILIFE H11 az európai raktárból pár munkanap alatt megérkezik, cserébe pedig az ára is igen kedvező a 38 ezer forintos végösszegnek köszönhetően. A 110 wattos elektromos motor a legnagyobb fokozaton 16000Pa szívóerőre képes, ami kis méretét és a toldó fejek nélküli 0.85 kilogrammos súlyát nézve remek teljesítmény.Az ultrakönnyű porszívó a felcsatlakoztatható hosszabbító szárral és a motoros kefével rendelkező fejjel is csak 1.98 kilogrammot nyom. Tartozékként egy kisebb méretű sörtékkel ellátott fejet is mellékelnek hozzá, amivel kézi porszívóként, akár az autót is kitakaríthatjuk vele. A hosszabbító csövével és a nagy fejjel pedig a padlót és szőnyeget tarthatjuk tisztán. Többféle szívóerőt is választhatunk, amivel normál fokozaton 30 percig képes üzemelni 8Kpa teljesítmény mellett. A maximális 16Kpa szívóerő mellett 15 perc használati időt hozhatunk ki belőle, mielőtt újra a töltőadapterhez kell nyúlnunk. Az európai raktárból 38 ezer forintbea kerül.

Az európai raktáras ILIFE H11 akkumulátoros porszívót itt találod meg

🔹Kupon:ILIFEH11

További akkumulátoros porszívók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás