A gyártó a BlitzWolf BW-HL5 modellel visszatér a szögletes formákhoz. A 2.1 colos IPS kijelző érintésérzékeny, a sportos okosórával pedig telefonálni is lehet.

Az óratok mérete 54.8 x 42.32 milliméter magas és széles, magassága 13.1 milliméter. Érintésérzékeny kijelzőt kapunk, de az óra jobbján fizikai gomb is helyet kapott a könnyebb navigációért. Hátul mágneses töltőcsatlakozót találunk, illetve egy optikai szenzort, amivel képes mérni a pulzusunkat is.

A megjelenítő egy szögletes, 2.1 colos 320 x 386 pixel felbontású panel. Az óra előnye a telefonálás funkció. Így, ha Bluetooth kapcsolaton keresztül összepárosítjuk a telefonunkkal, a hívásokat a vezeték nélküli kapcsolat hatósugarában az óráról is lebonyolíthatjuk. A BlitzWolf BW-HL5 mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül okosórán keresztül kezdeményezhessünk hívásokat.Az órát természetesen számos funkcióval látták el, mint például: pulzusmérés, női felhasználóknak cikluskövetés, 10 sportmód, hívás és üzenet értesítés, lépésszámlálás, alvásmonitorozás, stb., hogy csak a fontosabbakat említsük.

A BlitzWolf BW-HL5 hátlapja alá egy 300 mAh-s akkumulátor került, ami 7 napos normál használatra és 20 napos készenléti időre elegendő. IP67-es védettséggel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kézmosás közben vagy esős napokon is viselhető. Az okosóra az előrendelői akcióban 30$-ba, körülbelül 11000 forintba kerül.

BlitzWolf BW-HL5 okosóra

További okosórák

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás