A Douxlife GC-RC03 masszázs széknek csupa előnye van. Európai raktárból rendelhető, hát és combmasszázst is tud és az európai raktárból 49 ezer forintba kerül.

Az európai raktárnak köszönhetően nem kell foglalkoznunk áfa/vám költséggel és a szállítási idő is rövidebb, mintha kínai raktárból rendelnénk meg a terméket. Szerencsére az ára is parádés, jelenleg 139.99$-ba kerül.

A műbőr borítás piros-fekete, kék-fekete színe hasonló a BlitzWolf termékéhez, de más összeállításban láthatjuk rajta a két fő uralkodó színeket. Ha nincs szükség a nyakpárnára, le is vehetjük azt. A Douxlife GC-RC03 gamer szék majdnem 180 fokos szögben hátra dönthető, ezen kívül az ülőlap magassága is változtatható.Nem csak a szék magassága, de a kartámasz magassága is állítható, a kényelmünk érdekében pedig egy lecsatolható deréktámaszt és felhajtható lábtámaszt is kapunk. Azonban a legfontosabb újítás a masszázsfunkció, amihez egy külön vezérlő is tartozik, ahol beállítható a váll, hát, derék és combok masszírozásának intenzitása. Ezzel a fícsörrel pedig egyálalán nem mondható drágának a Douxlife széke, ami a kuponnal 139$-ba, azaz 49 ezer forintba kerül ingyenes szállítással, európai raktárból.

A Douxlife GC-RC03 gamer széket itt találod meg

További gamer székek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás