Az Essager 8 az 1-ben USB HUB egy SSD meghajtót is képes fogadni. Így nem csak egy USB-C portos elosztót kapunk, amin megannyi port is megtalálható lesz, hanem plusz tárhellyel is megtámogathatjuk a laptopunkat.

A 8-in-1 elosztó egy darab USB 3.2 Gen 2, USB2.0, microSD, SD kártyaolvasóval, 4K/30Hz HDMI kimenettel, és 100 wattos töltést támogató USB-C porttal is fel lett vértezve, hogy a laptopod is feltölthesd róla és még egy USB-C portot kapott az adatkapcsolatokért.A fém ház alá SATA vagy NVMe M.2 SSD meghajtókat is belerakhatsz, aminek köszönhetően nem csak extra portokat, hanem plusz szabad gigabájtokat is nyerhetsz. A megfelelő hűtés érdekében ventilátorra nincs szüksége, a mágnesesen visszatehető fedlap, hogy könnyebb legyen az SSD esetleges cseréje, hővezető réteggel van ellátva.

100W USB-C portot is kapott, így a megfelelő adapterrel laptop is tölthető róla. Az elosztó sokkal többen nyújt, mint egy sima HUB hiszen, ha kevés belső tárhellyel rendelkezünk, plusz gigabájtokkal, de akár terabájtokkal is kibővíthetjük a felhasználható tárterületünket.

Essager EHB08-QK0G-Z 8 az 1-ben a kedvezmény kóddal 14 ezer forintba kerül

🔹Kupon:8GW5DUGL

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás