USB csatlakozóról tölthető a Xiaomi Wireless Air Duster, ami 50.000 RPM sebességgel fújja ki magából a levegőt, ami tökéletes a műszaki eszközök portalanításához.

Felesleges nagy eszközöket magunkkal cipelni, hiszen a Xiaomi akkumulátoros kompresszor egy igazán kisméretű eszköz a 18 x 7.9 x 4.8 centiméteres méretének köszönhetően. A maximális 50.000RPM értékkel rendelkező kompresszor tökéletes a billentyűzet, a számtógép, szellőzőrácsok vagy akár az autóban lévő lamellák tisztításához.Akkumulátoros működésének köszönhetően egy feltöltéssel 30 percen keresztül használható. Fújási erőssége két módban változtatható, így maximális fordulaton 100 wattnak megfelelő erővel képes eltávolítani a port az alkatrészek közül.

Wireless Air Duster akkumulátoros kompresszor 29$-ba, azaz körülbelül 10500 forintba kerül

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás