A Wanbo X5 nemrég járt nálunk teszten, ami a kategóriáján belül a legnagyobb fényerősséget produkálja 3000:1 kontrasztaránnyal, hogy a feketék erőteljesebben jelenjenek meg. De van automata fókusz és trapézkorrekció beállítás is.

A Wanbo X5 projektor 26.5 x 23.5 x 11.9 centiméter méretű, a mérlegen 2.6 kilogrammot nyom. A képélesség beállítás egyszerű feladat, hiszen az automata fókusz segítségével automatikusan kalibrálja az élességet. Az auto-keystone pedig akkor is a lehető legjobb képet adja, ha a projektort nem tudjuk teljesen a vászonnal szemben elhelyezni.A hardveres felépítésének köszönhetően egy okos eszközt kapunk, amin Android 9.0 rendszer fut. A négy magos processzora mellett 1GB memóriát és 16GB tárhelyet kapunk, hogy minden szoftvert, amit megtalálunk a készülék alkalmazásboltjában, feltelepíthessük a projektorra. A filmnézés a számos streaming platform alkalmazásával teljesedik ki, így használhatjuk a Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, Disney+ csatornákat is.

A maximálisan 1920 x 1080 pixeles felbontásra képes Wanbo X5-öt ellátták Bluetooth-al és 2.4/5GHz-es WiFi 6-ot is kapott, hogy a lehető leggyorsabb vezeték nélküli adatátvitel is elérhető legyen. A hangszóróit tekintve nagyobb teljesítményűek, mint a korábbi modellekben látott példányok, amik itt már 2x5W teljesítménnyel rendelkeznek. Fényereje nagyobb, mint bármely más Wanbo modellé, ami így már 1100 ANSI Lumen erősséggel rendelkezik, a kontrasztaránya 3000:1. Támogatja a 4K forrást és HDR10-zel is rendelkezik. Az AirPlay segítségével pedig akár Android vagy Apple telefonunk képét is kivetíthetjük vezeték nélkül.

A Wanbo X5 árán sokat spórolhatsz, hiszen 102 ezer forint helyett, a kupon felhasználásával 83 ezer forintba kerül az áfa és vámmentes európai raktárból, ez pedig a legjobb választás most, ha projektort vásárolnál. Ajándékként Tronsmart hangszórót adnak mellé.

A Wanbo X5 projektort itt találod meg

🔹Kupon:WANBOX5

További projektorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás