A Cubot Note 21-et a gyártó a belépőszintre szánja, de még így is 90Hz-es kijelzőt, 6GB memóriát és 50 megapixeles kamerát kínál.

A 6.56 colos kijelző 90 hertzes képfrissítést ad, az IPS panel felbontása 1612 x 720 pixel. A 41.000 forintos készülék 6 gigabájt rendszermemóriát kapott, amit a tárhelyből még 6GB-tal megfejelhetünk. A belső tárhely mérete 128GB, amit microSD kártyával toldhatunk meg, ha szűkén lennénk az adott keretnek.

Az Unisoc T606 processzor nyolc magos, Cortex-A53 magjai maximálisan 1.6GHz-re képesek, amivel az AnTuTu benchmarkban 242.000 körüli pontszámot ér el.

Két SIM kártyát is használhatunk vagy az egyik helyére helyezhetjük be a memóriakártyánkat. A mobiltelefon természetesen támogatja a 800MHz-es, B20-as LTE hálózatot is. Bluetooth 5.0 és 2.4/5GHz-es WiFi kapcsolatot is kapott, a helymeghatározáshoz pedig a Beidou, Galileo, Glonass, GPS műholdakat használhatjuk.Az előlapra 8 megapixeles kamerát szereltek, a hátlapon egy 50+2 megapixeles kamera kapott helyet. A biztonságról az arcazonosítás gondoskodik, ezen az alacsony áron kimaradt az ujjlenyomat olvasó szenzor.

A telefont 5200mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amihez egy 10 wattos töltőt mellékelnek. A Cubot Note 21 mobiltelefon csak 41 ezer forintba kerül, amely árba már belekalkulálták az esetleges áfa/vám díját is.

A Cubot Note 21 mobiltelefont itt találod meg

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás