Az Anker Soundcore Liberty 4 erénye nem csak az aktív zajszűrés, amivel kiolthatjuk a környezeti zajokat, de az akkumulátorának energiaellátását a vezeték nélküli töltés is segíti.

Az Anker Soundcore Liberty 4 a Bluetooth 5.3 technológiát használja, amely javítja a kapcsolat stabilitását, teszi ezt a lehető legkisebb késleltetéssel. Az eszköz megkapta a PC MAG legjobb termékének járó címet a kategóriában, amivel további díjakat is bezsebelt.

 A fülhallgatók tökéletes illeszkedését a szilikon harangok biztosítják. A Soundcore Liberty 4 aktív zajszűréssel is rendelkezik, amely csökkenti a külső zajokat, és lehetővé teszi, hogy a zene, a podcastok vagy a filmek nyugodtan élvezhetők legyenek. Teszi ezt az Anker Adaptive ANC 2.0 segítségével és beépített mikrofonjával.

A fülhallgató tokja az USB-C csatlakozó és vezeték nélküli töltés segítségével tölthető, amivel így maximum 50 órán át használhatjuk. A Soundcore Liberty 4 támogatja a gyorstöltést, amivel 10 perc alatt 4 órán át használhatjuk. Ha teljesen feltöltjük, akkor 10 óra zenelejátszásra elegendőek a beépített akkumulátor.

Az Anker Soundcore Liberty 4 fülhallgató a kedvezmény kóddal 33 ezer forintért vásárolható meg

🔹Kupon:LIBERTY4

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás