A Redmi Book 15E Intel Core i7-11390H processzorral lett felszerelve, ami négy magos, ennek megfelelően 8 szálon képes dolgozni. Az alap órajele 2.9GHz, de ez akár egészen 3.4GHz-es tempóig is képes megemelkedni.

Belső táhelyként egy 512GB kapacitású SSD meghajtóval rendelkezik, memóriából 16GB DDR4 modult kapunk. Az 1.8 kilogrammos súlyára nem lehet panaszunk, mérete pedig 364.8 × 243.5 x 18.9mm, tehát vékonynak mondható.A Redmi Book 15E billentyűzete angol gombkiosztással rendelkezik. A laptop oldalain megtaláljuk a fülhallgató, 2 darab USB 3.2, egy darab USB 2.0, HDMI, SD kártya olvasó és gigabites LAN csatlakozót is. A gép Windows 11 operációs rendszert futtat.

A kijelző 15.6 colos és 1920×1080 pixeles felbontással rendelkezik. Vezeték nélküli fronton Bluetooth 5.2, 2.4 és 5GHz-es WiFi is szerepel a repertoárban. A Redmi Book 15E laptop Intel Core i5 és Core i7 processzorral is rendelhető, utóbbi jobban megéri, mert nem csak nagyobb teljesítményű, de árban is olcsóbb ez a laptop.

Redmi Book 15E laptop

További laptopok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás