A 10.36 colos HD felbontású iPlay 50 Lite, ami az akcióban 39 ezer forintba kerül és a Disney+ és Prime Video HD streaming tartalmaihoz Widevine L1 profillal is ellátták. A gyártónak az iPlay szériában ez már a sokadik modellje, hiszen az iPlay 50iPlay 50 ProiPlay 50 MiniiPlay 50 Mini Lite és iPlay 50 Mini Pro bővült ki ezzel az új taggal.Az Alldocube iPlay 50 Lite munkára, tartalomfogyasztásra és egy kis játékra is használható az Allwinner A523 CPU-nak köszönhetően, ami az AnTuTu-ban 161.000 körüli pontszámra képes. A 10.36 colos megjelenítő IPS technológiát használ, felbontása 2000 x 1200 pixel, így FullHD képet kapunk.

A táblagépben található memória mérete 4GB, amivel munkára és tartalomfogyasztásra is használható. A belső tárhelyének mérete 128GB, de ha ez a kapacitás is kevésnek bizonyulna, maximum 512GB-os microSD memóriakártyát is használhatunk, hogy azon tároljuk a zenéinket, fotóinkat, videóinkat.

A kijelző fölé és a hátlapra is egy 5 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. Természetesen van 2.4 és 5GHz-es WiFi, Bluetooth 5.0 kapcsolatot is. A két hangszóróval is rendelkező táblagép Android 13 rendszert futtat. Az akkumulátora 6200mAh kapacitással rendelkezik. A kuponos akcióban jelenleg 109$-ba kerül az előrendelői akcióban, amely árba már bele van kalkulálva az áfa/vám díj is.

Alldocube iPlay 50 Lite

Alldocube iPlay 50

Alldocube iPlay 50 Pro

Alldocube iPlay 50 Mini

Alldocube Play 50 Mini Lite

Alldocube iPlay 50 Mini Pro

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás