Méretre és megjelenésre egy átlagos, elegánsan letisztult hosszabbítónak/elosztónak tűnik a Meross Smart Power Strip MSS425FHK, ám a WiFi csatlakozásnak köszönhetően az Apple Homekit, Google Home és Amazon Alexa otthonokba integrálható.

Meross MSS425F okos hosszabbítól teszt (1 of 7)

A Meross Smart Power Strip MSS425FHK, ami nem csak négy darab aljzatot, de USB portokat is magában rejt, hogy otthon és az irodában is hasznát lehessen venni.

Meross MSS425F okos hosszabbítól teszt (2 of 7)

Kiegészítőket nem, csak egy leírást tartalmazott az a doboz, amiben az 1.8 méteres flexibilis kábellel rendelkező hosszabbító érkezett. Az oldalain lekerekített hófehér téglalap formát a földre vagy a felfogató pontjainak köszönhetően a falra vagy az asztalra is felerősíthetjük.Négy aljzatot adnak nekünk a téglalap formán (33.4 x 6.4 x 4 centiméter), amit 100-250V-on használhatunk 10A-rel megspékelve, így összesen maximum 2500 wattal terhelhető, ami bőven elegendő egy átlagos háztartásban. A kábelhossz épp megfelelő, hogy a fali aljzatból a TV-hez vagy a számítógéphez vigyük az áramot. Az alsó rész gumírozott lábakat kapott, így akár az íróasztalon is használható, nem fogja összekarcolni a fedlapot.

Meross MSS425F okos hosszabbítól teszt (3 of 7)

Meross MSS425F okos hosszabbítól teszt (6 of 7)

Nem csak elosztóként funkcionál, hanem USB-s töltőként is. Ez nem csak egy dolog miatt remek, hogy nem kell külön töltőadaptereket vásárolni és használni, elpocsékolva számos hálózati aljzatot. Hiszen azok megmaradhatnak a monitor, laptop tápellátására. Másrészt pedig vizuálisan is jobban néz ki egy elosztó, amiből csak az USB kábelek állnak ki, nem pedig a különféle adapterek.

Töltéshez négy USB-A aljzatot adnak, amivel egy aljzatot használva 5V/2.4A, azaz 12 wattot, minden USB aljzatát használva összesen 5V/4A-t képes leadni.

A Meross most is odafigyelt az eszközei védelmére, túlterhelés elleni védelemmel és tűzálló borítással rendelkezik. Arra is lehetőség van, hogy egy gombnyomásra áramtalaníthassuk a rákötött kütyüinket, amiről egy zöld színű apró LED is tájékoztat bennünket, ha az eszköz bekapcsolt állapotban van.

Meross MSS425F okos hosszabbítól teszt (4 of 7)

Az első beállítás okozott némi fejtörést, mint a Meross MSS315 esetében is hiszen, ha nincs Home Pod (mini) vagy Apple TV a lakásban, akkor Apple gateway nélkül nem lehet összekapcsolni a telefonnal. Azonban van egy trükk, ha rendelkezünk egy Android rendszerű telefonnal. Ehhez nem szükséges gateway használata, így az Androidos Meross szoftverbe való eszköz felvétele után bejelentkeztem az Apple készülékemmel a Meross appba, ahová korábban Androidon keresztül egy fiókot regisztráltam magamnak. Ezek után már az almás készüléken kiválaszthattam a profilomat és már láthattam a robotos telefonon beállított Meross okos hosszabbítót is.

Meross Smart Power Strip teszt 1

Itt már láthatóvá vált Apple telefonon is az elosztó és a telefon kijelzőjén keresztül egyenként kapcsolhattam le az aljzatokat és az USB portokat is vagy akár az otthontól távol is beállíthattam azokat.

Meross Smart Power Strip teszt 2Egy elosztó mindig kell otthonra, nézzünk körbe a lakásban, a falak és bútorok, asztalok között biztosan megbújik egy hosszabbító. A Meross Smart Power Strip MSS425FHK pont ezért jó, mert egy normál méretű elosztó, hogy a szekrény vagy az ágy mögé rejtsük el, de nem kell láthatatlannak lennie, mert szabadon használhatjuk az USB portokat, ami nagy könnyebbség, hogy nem kell külön töltőadaptereket igénybe vennünk. Ha szeretnénk fogyasztást is mérni egy olyan eszközzel, ami azt is megmondja hány forintot fogyasztott a mikró vagy a hűtő, arra remek választás a Meross MSS315 fogyasztás mérője.

Meross Smart Power Strip MSS425FHK

🔹10%-os kedvezmény kupon:nezdmitrendelsz10

A Meross MSS315 okoskonnektort itt találod meg

🔹20%-os kedvezmény kupon:nezdmitrendelsz20

Meross hosszabbítók és más kiegészítők

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás