A Xiaomi család legújabb terméke egy otthon is bármikor használható gyaloglópad, amely a séta mellett kocogásra is alkalmas sebességgel rendelkezik.

A Geekbuying-nak köszönhetően a Xiaomi UREVO URTM022 Spacewalk 1 Lite gyaloglópad európai raktárból vásárolható meg, ennek köszönhetően pedig a szállítással is spórolhatunk, hiszen jelenleg ingyenesen szállítják ki az európai, áfa és vámmentes raktárból.Ha kint rossz idő van, bent a lakásban még így is formában maradhatunk, hiszen nem csak sétálásra, de 6km/s tempóra is képes a három változtatható sebességi fokozatnak köszönhetően a Xiaomi gyaloglópad.

Akár még TV nézés közben is használható a 2.25 lóerős motorral szerelt és 102.4 x 40 centiméteres futófelülettel rendelkező gyaloglópad. A 126.5 x 53 x 12.4 centiméteres és 25 kilogramm súlyú eszköz mozgatásában az aljára szerelt kerekek segítenek. A mellékelt távirányítóval mozgás közben változtathatunk a sebességen. A sétapad maximális terhelhetősége 120 kilogramm és több fokozatot is kiválaszthatunk 1 és 6km/h sebesség között.

A Spacewalk 1 Lite az európai raktárból 264$-ba (körülbelül 97.500 forintba) kerül a Geekbuying európai (Poland) raktárából. Így áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a sétapadot.

A Xiaomi UREVO URTM022 Spacewalk 1 Lite gyaloglópadot itt találod meg

🔹Kupon:8DDEVB

Xiaomi UREVO URTM006

🔹Kupon:8TT5RB

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás