Az Ultenic FS1 nem csak egy akkumulátoros porszívó, hanem egy olyan takarító eszköz, amely porgyűjtő dokkolóval rendelkezik, de emellett számos extra kiegészítőt is tartogat a doboza.

Az Ultenic FS1 az európai raktárból pár munkanap alatt megérkezik, a különleges funkciójának ellenére az ára is igen kedvező, a kuponunkkal 70 ezer forintba kerül az áfa és vámmentes raktárból. A 450 watt teljesítményű elektromos motor a legnagyobb fokozaton 30000Pa szívóerőre képes, ami vetekszik a normál vezetékes társak teljesítményével.

A porszívó az összes tartozékával, a különálló dokkolójával is csak 7 kilogrammot nyom. Külön adatot nem osztott meg a gyártó a porszívó súlyáról, de körülbelül 2.7-3 kilogramm között lehet a tömege, ami megfelelő az egykezes használathoz. Nem csak portartályos dokkolót mellékelnek hozzá, ami átszívja a port a porszívóból és egyben tölti is annak akkumulátorát, hanem teleszkópos fejet és állatszőrápoló tartozékokat is adnak mellé, amivel nem csak vágni lehet a borotvás fejnek köszönhetően, hanem a porszívó azonnal fel is szívja a lehullott szőrdarabokat.A hosszabbító csövével és a nagy fejjel a padlót és szőnyeget tarthatjátok tisztán. Az Ultenic FS1 olyan újdonságokat is felvonultat, mint a LED kijelző, ahonnan leolvasható az akkumulátorának kapacitása

Többféle szívóerőt is választhatunk, amivel alacsony fokozaton közel 60 percig képes üzemelni, mielőtt újra a töltőadapterhez kell nyúlnunk. Az európai raktárból a korábbi 89 ezer forint helyett 70000 forintba kerül a kuponnal.

A porszívó itt találod meg

🔹Kupon:BG4d3bb0

További porszívók

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás