A Redragon K576W-GP mechanikus billentyűzet különlegessége a játékos hölgyeknek kedvez jégkék háttérvilágításával és rózsaszín festésével.

Ahogyan a legtöbb ilyen billentyűzet, a Redragon K576W-GP is nemzetközi gombkiosztást kapott, így az ékezetes karakterekről le kell mondanunk. A 35.9 x 12.3 x 3.6 centiméteres méretével nem mondható nagynak, egy átlagos TKL billentyűzet méretével rendelkezik. Ez többek között a numerikus karakterek mellőzésének köszönhető, amelyek hiánya ellenére megkapjuk a kurzormozgató gombokat.A 87 gombos billentyűzet jégkék világítást kapott, aminek megjelenését 9 variáció közül választhatjuk ki. A billentyűzet a membrános modellekhez képest sokkal időtállóbb, amely Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Linux és MAC rendszerekkel is kompatibilis.

A Red switch kapcsolókkal szerelt klaviatúrán található keycap-ek természetesen cserélhetők, ahogy a mechanika is. A Redragon K576W-GP mechanikus billentyűzet a kedvezmény kóddal 17 ezer forintért vásárolható meg.

Redragon K576W-GP mechanikus billentyűzet

🔹Kupon:6UCFRFZ8

További mechanikus billentyűzetek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás