A korábbi olcsó monitorok dominanciáját, amelyben a KTC kiemelkedő szerepet tölt be, megpróbálja megszorongatni a gyártót a Z-Edge, amely hasonlóan remek árú monitoraival árasztja el a piacot.

A Z-Edge UG24 24 colos gamer monitora a Geekbuying webáruháznál vált elérhetővé. 180Hz-es képfrissítéssel rendelkező, kékfény szűrővel ellátott ívelt VA panelt ad a gyártó ledes háttérvilágítással, alacsony válaszidővel a gamerek igényeire szabva, mindezt alacsony áron az áfa és vámmentes európai raktárból.

A gamer monitorok világába belépőszintű árral, de felső-közép kategóriás tulajdonságokkal érkezik a 24 hüvelykes monitor, amely ívelt panelt kapott 178 fokos betekintési szögekkel, az alacsony válaszidő mellett pedig 180Hz-es képfrissítéssel rendelkezik.A 1920×1080 pixeles FullHD felbontású, 24 hüvelykes modell az Adaptive-Sync funkciót is támogatja, amely kompatibilis az AMD féle FreeSync-kel. Megjelenítője 8 bites színmélységgel, alacsony kékfény kibocsájtással, 4000:1 kontrasztaránnyal, 8ms maximális válaszidővel, ami a gyártó állítása szerint 180Hz-es képfrissítéssel a késleltetés akár 1ms is lehet.

Az 1650R görbületű ívelt panel jobb láthatóságot biztosít és a játékra tervezett monitornál a csatlakozókon sem spórolt a Z-Edge, így a UG24 modellen HDMI (144Hz) és DisplayPort (180Hz) és audio kimenet is elhelyezett, a rögzítéshez pedig VESA felfogatást kapunk. Az európai raktárból postázott monitor a kedvezmény kóddal 148$-ba, tehát mai árfolyamon számolva 55 ezer forintba kerül az áfa és vámmentes raktárból.

Z-Edge UG24 180Hz-es, 24 colos gamer monitor

🔹Kupon:8BMGTUKO

További monitorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás