Az okos otthonok egyik alappillérének számító Tuya platformba tartozik az a digitális óra, amely egyszerre több funkciót képes ellátni, hogy az otthoni levegő hőmérséklet, páratartalom adatainak mérése mellett az infravörös távirányítóval vezérelhető eszközök felett is átvegye az irányítást.

Számos eszközt olvaszt egybe a digitális hőmérő, amely energiaellátásához egyetlen USB kábelre van csak szükség. A digitális óra WiFi-vel is rendelkezik, amelyen keresztül a Tuya platformba integrálható és vezérelhetővé válik a Google vagy az Amazon Alexa asszisztensével is.A pontosidő és dátum kijelzése mellett megjeleníti a már említett hőmérséklet és páratartalom adatokat, amelyeket a mobiltelefonos alkalmazás segítségével akár a munkahelyről is figyelemmel kísérhetünk. Ennek és a beépített infravörös jeladónak a segítségével arra is használható, ha túlságosan meleg lenne a lakásban, távolról bekapcsolhatjuk az otthoni klímát, hiszen úgy párosítható hozzá, mintha az a klíma egységünk távirányítója lenne. Ehhez egy több ezer eszközből választhatjuk ki a nekünk megfelelő típust, amit vezérelni szeretnénk.

Ezek mellett természetesen számos más eszközünkhöz is társíthatjuk, amelyek abban a helyiségben, 10 méteres távolságban helyezkednek el, ahol a Tuya eszköze is, hogy az infravörös sugarak által vezérelhetővé váljanak. A Tuya digitális órája tudásához mérten alacsony árral rendelkezik a 7000 forintos árának köszönhetően.

Tuya IR Smart Digital Temperature and Humidity Sensor

🔹Kupon:BG4fbb28

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás