A BlitzWolf BW-CML5 továbbfejlesztett monitor világítása egy külön kiegészítővel érkezik, amely vezeték nélkül kapcsolódik a lámpához, hogy annak vezérlése még egyszerűbbé váljon.

A BlitzWolf USB portról üzemelő lámpáját a számítógép portjáról is működtetheted, így nem szükséges hozzá egy plusz adapter. A monitorra szerelve beállítható a 440×20 milliméteres lámpa dőlésszöge.A fényt szabályozhatjuk is, hiszen változtatható a fényerőssége és a színhőmérséklete is, hogy a nekünk lehető legjobb fényt kapjuk. Ehhez a lámpán található érintésérzékeny vagy a vezeték nélkül kapcsolódó külön konzollal is állítható a 300-1000Lux fényerősség és 3000-6500K színhőmérséklet is. A Banggood szerencsére ismét remek áron szállítja a BW-CML5 világítást, ami 24$-ba, azaz körülbelül 8800 forintba kerül az előrendelői akcióban.

BlitzWolf BW-CML5 RGB monitor világítás

További lámpák nem csak monitorhoz

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás