Proscenic és a gyártó nevével összefonódott Ultenic is kínál olyan okos robotporszívókat, amelyek lézeres navigációval rendelkeznek és a takarítás végén az intelligens dokkolóra állva, tartályukat kiürítik a nagy kapacitású porgyűjtőbe.

Proscenic X1 robotporszívó

Akkumulátoros kézi és robotporszívókat, légtisztítókat, illetve air fryer-eket is készítő gyártó friss terméke csak 100 ezer forintba kerül. Ezért az árért pedig egy okos robotporszívót, egy portartályas dokkolót kapunk az áfa és vámmentes európai raktárból.Proscenic X1 okos robotporszívó fekete dokkoló állomással rendelkezik, amibe a felszívott port ürítheti, ha megtelt a tartálya. Mivel elegendő akár csak 30 naponta kiüríteni a 2.5 literes tartályt, ezért UV ledekkel is ellátták, ami a por átszívása közben csirátlaníja a szennyeződéseket. A takarítás végeztével erre a dokkolóra áll vissza, hogy feltöltse az akkumulátorát, közben pedig a porszívó portartályát is kiüríti.

PathPro™ lézeres letapogató szenzorral szerelték, hogy könnyen tudjon tájékozódni a lakásban. Ez nem a robotporszívó tetején, hanem az elülső részen helyezkedik el. Ennek köszönhetően mozgás közben feltérképezi a lakást és a lakásban található akadályokat, amivel virtuális térképet rajzol. Innen nyomon lehet követni a porszívó mozgását a telefonos alkalmazáson kersztül, illetve megadhatunk neki külön zónákat is. A 3000Pa szívóerő jó arány a kategóriában, az 2600mAh kapacitású akkumulátorával pedig akár 165 percig képes takarítani.

Proscenic X1 okos robotporszívó

Nem csak felporszívóz, hanem a padlót is fel tudja törölni. Ehhez pedig beveti a drágább Roborock porszívókból ismert vibrációs fejet, ami szinte felsikálja a padlót a vizes moppal. Nem kell attól tartani, hogy ebben az esetben vizes lenne a szőnyeg hiszen, ha aktív a felmosási funkció, akkor kikerüli a szőnyegeket.

Természetesen erre is van kupon kódunk, amit a versenytárak tulajdonságaival összevetve remek áron érhető el, természetesen európai raktárból, átszámolva körülbelül 77 ezer forintért!

Proscenic X1 okos robotporszívó dokkolóval, felmosó funkcióval

🔹Kupon:BGBD010

További robotporszívók

Proscenic termékek

Ultenic TS robotporszívó

Az Ultenic nem a Roborock porszívókon is megtalálható forgó, hanem egy fix LiDAR szenzort használ. Így a gép alacsonyabb lett, mint a forgó szenzoros társai, így több helyre is beférhet.

A LiDAR érzékelő feltérképezi otthonunkat, szerkeszthető térképet generál a no-go és no-mop zónák beállításához. A porszívó a dokkolóról feltölti magát és onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. A takarítás végeztével pedig visszaáll a dokkolóra, hogy feltöltse az akkumulátorát. A telefonos alkalmazásból igény szerint választhatunk ki egy szobát vagy területet is, amelyet ki kell takarítania.Az integrált LiDAR kialakítás által nincs lézeres kiemelkedés a tetején. Az okos szőnyegfelismerés automatikusan megnöveli a szívóerőt az alaposabb szőnyegtisztítás érdekében és nem engedi felmenni a robotporszívót, ha a felmosás funkció is aktiválva van, hogy ne vizezze azt össze. Az ütközésgátlók észlelik a tárgyakat és elkerülik az ütközést, míg az alsó szenzorok távol tartják a porszívót a lépcsőtől és megakadályozzák annak leesését.

A 2700Pa szívóerő átlagosnak mondható, de annyira kis helyre sikerült összezsúfolni minden extrát az Ultenic mérnökeinek, hogy egy helyen megfér a por és a víztartály is. Így nem kell külön cserélgetni a fejeket, ha porszívózás után felmosni is szeretnék. A Roborock S7-ből ismert vibrációs funkciót is megkapta a felmosó rész, így nem csak áttörli a padlót, hanem a szónikus rezgésnek köszönhetően az odaragadt szennyeződésekkel is elbánik.

Energiafelhasználás szempontjából a 2600mAh kapacitású akkumulátora két óra folyamatos takarításra elegendő. A robotporszívó európai raktárból 76 ezer forintba kerül.

Ultenic TS robotporszívó felmosó funkcióval

🔹Kupon:BGBD018

További robotporszívók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás